Ontdek onze exclusieve jubileumacties!

Wij vieren samen met jou 40 jaar CLB groep!

Wij hebben iets fantastisch met je te vieren, namelijk ons 40-jarige jubileum! Want, zonder jou als onderdeel van onze geweldige klantfamilie, hadden wij deze mijlpaal immers nooit kunnen bereiken. Daarvoor zeggen wij vandaag extra: dank je wel! Door de wereldwijde situatie rondom de pandemie, kunnen de originele plannen om ons jubileum met jou te vieren alleen voorlopig (en volledig begrijpelijk) niet doorgaan. Daarom gingen wij terug naar de tekentafel en bedachten wij een #coronaproof alternatief om dit heugelijke moment toch niet zomaar aan jou en ons voorbij te laten gaan. Met trots stellen wij je daarom vandaag voor aan onze exclusieve jubileumacties! Het hele jaar door onthullen wij iedere eerste maandag van de maand een nieuwe jubileumactie.

Maak deze maand kans op…

Een kwartaal gratis toegang tot het CLB Academy e-learningsplatform!

De CLB Academy is hét online trainingsplatform met interactieve e-learnings over onze zorgoplossingen op gebruikersniveau. Wat houdt op gebruikersniveau in? Met name dat de e-learnings je trainen vanuit een zorgproces en niet vanuit de technologie. Zo ben je altijd op de hoogte van hoe jouw zorgoplossing werkt, het beste gebruikt kan worden én jouw zorgproces nóg overzichtelijker, fijner en efficiënter maakt. En dat ook nog precies wanneer het jou uitkomt. Meer werkplezier en rust was nog nooit zo dichtbij. Dankzij e-learning houd je meer tijd over voor waar écht om gaat: waardevolle contactmomenten tussen jou en iedereen waarvoor je zorgt.

Meedoen doe je zo

Van deze jubileumactie geven wij er deze maand vier van weg. Dus, past deze jubileumactie helemaal bij jou en jouw zorgorganisatie? Schrijf je dan tot en met 21 april 2021 in!

Dit doe je heel eenvoudig door een e-mail met ‘Ja, ik wil kans maken!’ samen met jouw contactgegevens te sturen naar jubileumacties@clb.nl. Aan het einde van de maand worden de winnaars en winnaressen van de jubileumactie gekozen middels een blinde trekking. Aan het einde van de maand worden de winnaars en winnaressen van deze jubileumactie gekozen middels een blinde trekking. Ben jij één van de gelukkigen? Dan stelt jouw accountmanager je zo snel mogelijk op de hoogte.

Deelname- en actievoorwaarden

Om deel te kunnen nemen aan de jubileumacties, hoef je maar met een aantal voorwaarden rekening te houden:
• Je bent een actieve zorgklant in Nederland van CLB Integrated Solutions;
• De product of dienst die in de jubileumactie met korting of gratis wordt aangeboden, is compatible met jouw installed base;
• Je hebt je binnen de aangegeven inschrijftermijn ingeschreven;
• Indien je een jubileumactie hebt gewonnen (gefeliciteerd!), kun je deze binnen één kalenderjaar afnemen;
• De jubileumacties gelden niet in combinatie met andere acties;
• De jubileumacties zijn niet met terugwerkende kracht geldig;
• De jubileumacties zijn niet inwisselbaar voor geld en/of om te zetten in geld;
• Heb je een jubileumactie gewonnen? Dan stem je er automatisch mee in dat jouw organisatienaam wordt benoemd in onze communicatie.

 

 

Wij hopen ook jou gauw te mogen verblijden met een unieke en exclusieve jubileumactie!