Wij vieren samen met jou 40 jaar CLB groep! Daarom onthullen wij iedere eerste maandag van de maand een nieuwe jubileumactie.

Maak deze maand kans op: 25% eenmalige korting op een strippenkaart

Hoe fijn is het, als je iets aangepast wil hebben, iemand even langs wil laten komen of wat anders ingesteld wil hebben en je je nooit zorgen hoeft te maken om een extra factuurtje? Dat kan met de CLB Strippenkaart. Je koopt ze van te voren en ‘streept’ ze af naarmate je ze gebruikt. En wat je niet opmaakt, betaal je ook niet. Ideaal! Ontdek het gemak nu zelf en maak kan op één van de drie plaatsen voor een eenmalige 25% korting.

Meedoen doe je zo

Van deze jubileumactie geven wij er deze maand twee van weg. Dus, past deze jubileumactie helemaal bij jou en jouw zorgorganisatie? Schrijf je dan tot en met 24 september 2021 in!

Dit doe je heel eenvoudig door een e-mail met ‘Ja, ik wil kans maken!’ samen met jouw contactgegevens te sturen naar jubileumacties@clb.nl. Aan het einde van de maand worden de winnaars en winnaressen van de jubileumactie gekozen middels een blinde trekking. Aan het einde van de maand worden de winnaars en winnaressen van deze jubileumactie gekozen middels een blinde trekking. Ben jij één van de gelukkigen? Dan stelt jouw accountmanager je zo snel mogelijk op de hoogte.

Deelname- en actievoorwaarden

Om deel te kunnen nemen aan de jubileumacties, hoef je maar met een aantal voorwaarden rekening te houden:
• Je bent een actieve zorgklant in Nederland van CLB Integrated Solutions;
• De product of dienst die in de jubileumactie met korting of gratis wordt aangeboden, is compatible met jouw installed base;
• Je hebt je binnen de aangegeven inschrijftermijn ingeschreven;
• Indien je een jubileumactie hebt gewonnen (gefeliciteerd!), kun je deze binnen één kalenderjaar afnemen;
• De jubileumacties gelden niet in combinatie met andere acties;
• De jubileumacties zijn niet met terugwerkende kracht geldig;
• De jubileumacties zijn niet inwisselbaar voor geld en/of om te zetten in geld;
• Heb je een jubileumactie gewonnen? Dan stem je er automatisch mee in dat jouw organisatienaam wordt benoemd in onze communicatie.

 

Wij hopen ook jou gauw te mogen verblijden met een unieke en exclusieve jubileumactie!