Gehandicaptenzorg

Benieuwd hoe wij kunnen helpen?

Neem contact op

Onderdeel van onze klantfamilie?

Lees dan verder!

Nieuw bij CLB?

Klik dan hier

Samen tot een cliëntenspecifieke oplossing

We kijken uit naar het verder helpen ontwikkelen en slimmer maken van jouw zorgorganisatie. Dankzij onze jarenlange ervaring, onder andere door 24/7 actief deel te nemen aan de zorgprocessen in de gehandicaptenzorg, kunnen wij jou optimaal ondersteunen bij het begrijpen en beantwoorden van de meest complexe zorgvragen. Dit doen we door een goede dienstverlening, het achterhalen van de cliëntenspecifieke zorgvraag  en het leveren van de juiste service die past bij de fase van jouw zorgorganisatie. Daarbij houden we onze blik op de toekomst, door te denken in mogelijkheden en in de (door)ontwikkeling van onze zorgoplossingen. Samen met jou! 

 

CLB Zorgoplossingen voor de gehandicaptenzorg

CLB Slimme dag & nacht zorg

Wat wil je van een bepaalde cliënt, patiënt of bewoner weten? Wat is de situatie of ruimte waarin hij/zij zich begeeft? Met het antwoord op o.a. deze vragen, stellen wij jouw optimale slimme dag- en nachtzorg samen!

Akoestische bewaking

Monitor het welzijn van jouw cliënt, patiënt of bewoner op afstand zonder hun privacy of nachtrust te verstoren. Altijd een ‘oortje’ in het zeil, zodat je op het juiste moment de juiste zorg kan verlenen.

Persoonsalarmering

Onze persoonsalarmering met plaatsbepaling waarborgt 24/7 de veiligheid van zorgverleners in (plotseling) kritische omgevingen, waardoor zij met een gerust hart hun werk kunnen doen.

Maak kennis met het Klantteam voor de Gehandicaptenzorg

 

Bellen? Of mail je liever

John Doe

John Doe

John Doe

John Doe

John Doe

John Doe

John Doe

John Doe

John Doe

John Doe

John Doe

John Doe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit .

– se molestie consequat,augue duis dolore te feugait nulla facilisi.

Benieuwd wat wij voor jouw zorgorganisatie kunnen betekenen?

De mogelijkheden zijn eindeloos. Maar elke zorgorganisatie, samen met het zorgproces en de zorgvraag van een cliënt, patiënt of bewoner is uniek. Daarom kijken wij graag samen hoe we tot de best passende zorgoplossing kunnen komen. Compleet en  naadloos aangesloten op de praktijk. Hoe kunnen wij je helpen?

Neem contact op