Specialist in domotica in de zorg

Flexibele oplossing

Integratie op één platform

Dynamische zorg

Een hedendaagse zorgvraag kan per dag veranderen. De cliënt kan meer of minder zorg nodig hebben, de huisvesting kan veranderen, maar ook de zorgverlener kan haar zorgaanbod aanscherpen. Kortom: een systeem moeten dynamisch inzetbaar zijn, zodat er op elke situatie kan worden ingespeeld. Als specialist in communicatie- en domoticaoplossingen biedt CLB daarom dynamische zorg in vele soorten en maten.

Creëer dynamische zorg met de domoticaoplossingen van CLB

Wij zijn van mening dat cliëntbehoeften niet generiek, maar specifiek ingevuld dienen te worden. Daarom bieden we geen standaard systeem, maar een pakket aan functionaliteiten die de zorgverlener per cliënt aan of uit kan zetten. Daarnaast  is ook een flexibele opvolging van de alarmmelding mogelijk. Dit houdt bijvoorbeeld in dat overdag de alarmmelding naar buren of familie gaat en ’s nachts naar de zorgprofessional. Bovendien kan de zorgverlener de cliëntprofielen dusdanig instellen dat het aantal loze meldingen wordt verminderd en de kwaliteit van gewenste meldingen aanzienlijk wordt verbeterd. Dat noemen wij dynamische zorg.

CLB helpt u bij het vinden van de juiste zorgdomoticasystemen die geschikt zijn voor dynamische zorg. We leveren en integreren zowel oplossingen van eigen makelij, maar ook van merkvreemde producten. Al deze producten kunt u aansluiten op ons unieke platform Uni-Control2. In dit platform kunnen producten en systemen aan elkaar worden gekoppeld, zodat ze met elkaar kunnen communiceren en functioneren.

Meer weten over onze dynamische zorg?

Wilt u meer weten over onze diensten voor dynamische zorg zoals akoestische bewaking? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons via het telefoonnummer +31 (0)162 582900. Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw cliënten en/of bewoners.