CLB Licentie

Wanneer u een zorgoplossing in gebruik heeft, gaat dit gepaard met de CLB Licentie. De CLB Licentie is een ‘paraplu’ waaronder een aantal producten en diensten vallen, een jaarlijks terugkerend karakter hebben en niet direct gerelateerd zijn aan het traditionele service en onderhoud.

Een belangrijk onderdeel van de CLB Licentie is de CLB Software Assurance. Daarnaast vallen de Software Assurance en/of inkooplicenties van derden onder de CLB Licentie alsook jaarlijks terugkerende abonnementsvormen (zoals bijvoorbeeld een door CLB geleverd GSM abonnement).

Als onderdeel van de CLB Licentie geeft de CLB Software Assurance u recht op het gebruik van de CLB software en toegang tot software updates en upgrades van die CLB software, inclusief koppelingen en firmware. Daarmee profiteert u van de doorontwikkelingen binnen CLB softwarepakketten en houdt u de installatie in optimale conditie. Ook borgen we hiermee een optimaal uitgangspunt voor ondersteuning vanuit de CLB serviceorganisatie, aangezien ondersteuning op verouderde software niet kan worden gegarandeerd, immers verbeteringen en trainingen worden op de dan geldende software gerealiseerd.

De CLB Licentie geeft u de zekerheid dat technische en maatschappelijke ontwikkelingen zoals beschikbaarheid, veiligheid en integriteit worden gevolgd door CLB. Hiermee heeft u ‘toegang’ tot de kennis en expertise van CLB.

De CLB Licentie is een jaarlijks terugkerend bedrag en is verplicht bij het gebruik van het CLB systeem.