CLB Academy

hét online trainingsplatform met interactieve e-learnings over onze zorgoplossingen op gebruikersniveau. 

Neem contact op

Gebruikerservaring en zorgbeleving

Het online, effectief, flexibel en eenvoudig herhaalbaar trainen van zorgverleners in het gebruik van de CLB-zorgoplossingen, is essentieel voor een optimale ondersteuning van het zorgproces. Zo wordt de zorgoplossing maximaal benut en zijn de positieve effecten overal merk- en voelbaar. De gebruikerservaring met en het vertrouwen in onze zorgoplossing zijn hierbij twee belangrijke pijlers. Daarnaast voorkomt adequate training voorkombare (gebruikers)fouten en biedt online training dé uitkomst bij een (tijdelijk) hoger verloop: je volgt de training waar en wanneer het je uitkomt. Ook tijdens jouw dienst, ‘s nachts of in het weekend. Dit laatste is, net als frequent trainen, bij klassikale trainingen niet altijd mogelijk. Agenda’s zijn op grotere schaal lastig te verenigen en het bijwonen van een bijeenkomst kost extra tijd. Daarom…

Ontmoet de CLB Academy

Presenteren wij met trots de CLB Academy:  hét online trainingsplatform met interactieve e-learnings over onze zorgoplossingen voor én door jou. Een flexibele, altijd beschikbare en herhaalbare wijze van leren op gebruikersniveau. Volledig afgestemd op de wensen en behoeften van zorgverleners.  Wat houdt op gebruikersniveau in? Met name dat de e-learnings je trainen vanuit een zorgproces en niet vanuit de technologie. Oftewel: hoe gebruik  jij de zorgoplossing het beste? O en, het maakt niet uit hoeveel zorgverleners er als gebruiker aan willen sluiten op het platform: er is plek voor iedereen en in slechts. Het is allemaal mogelijk!

 

Wat kan e-learning voor jou betekenen?

  • Verhoogde en constante kwaliteit: door e-learning is het trainingsmateriaal altijd eenduidig. Dit zorgt er voor dat iedereen dezelfde stof tot zich neemt.
  • Sneller en beter trainen: e-learning maakt het mogelijk om meer zorgverleners in een korte tijd te trainen. Ook trainingen herhalen, is eenvoudig mogelijk en belangrijk in het geval van verloop van personeel.
  • Altijd en overal leren: of je nou liever overdag, ’s nachts, thuis of in hun pauze de trainingen willen maken: het kan.
  • Overzicht in prestaties medewerkers: raadpleeg eenvoudig alle resultaten dankzij rapportages, toetsmomenten en cijferlijsten.
  • Kosten- en tijdsbesparing: e-learning kan op grote schaal gebruikt worden. Daarnaast wordt het overbodig om trainers fysiek in te zetten, worden de toetsen automatisch nagekeken en krijg je direct uitslag. Dat scheelt een hoop administratief werk!

Meer informatie? Download het informatieboekje hier.

Ervaar het zelf!

Laat ons je overtuigen van de kracht van een prettige, begrijpelijke en altijd beschikbare leermethode die is afgestemd op jou en jou alleen: zorgverleners. Ervaar het zelf en vraag vandaag nog vrijblijvend de gratis demo aan. Geen kosten, geen verplichting, maar gewoon beleven!

 

Ja, ik wil een demo aanvragen!

 

Wat betekent dit voor u als?

Client

Ontvang nóg betere zorg van jouw optimaal ondersteunde, nog beter geïnformeerde en ontzorgde zorgverleners.

Zorgmedewerker

Ervaar de voordelen van maximale ondersteuning dankzij het door-en-door begrijpen van de zorgoplossing die er is voor jóu. 

Zorginstelling

Verhoogde medewerkers- en gebruikerstevredenheid, optimale ondersteuning van uw zorgprofessionals en verhoogde zorgkwaliteit.

Meer weten over de CLB Academy?

Heb je een vraag, bent je geïnteresseerd in een offerte of voel je meer voor een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op en wij helpen jou  graag verder.

Neem contact op

Share This