Beveiliging

Neem contact op

Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van beveiliging: één van de vier bouwstenen van ons modulaire en merkonafhankelijke softwareplatform Unicontrol2.0. Het platform verbindt de behoeften, situatie en data van cliënten, patiënten en/of bewoners realtime aan de verantwoordelijke zorgverlener(s). Dankzij haar bouwstenen, kan het platform als totaaloplossing worden ingezet óf op maat worden samengesteld. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Ontdek de bouwstenen van het merkonafhankelijke softwareplatform

Alarmering & Communicatie

Monitoring

Beveiliging

Inzicht & Controle

Persoonsalarmering

Onze persoonsalarmering met plaatsbepaling waarborgt 24/7 de veiligheid van zorgverleners in (plotseling) kritische omgevingen, waardoor zij met een gerust hart hun werk kunnen doen.

Stille ontruiming

Is er sprake van een brand of een andere noodsituatie? Ontdek onze volledig geïntegreerde NEN2575 gecertificeerde stille ontruiming.  Dé manier om paniekvrij, snel en veilig te ontruimen.  

Heb je vragen? Onze medewerkers helpen je graag.

Stel je vraag over onze zorgoplossingen, onze diensten of iets anders. Wilt u weten wat wij voor jou zorgorganisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Neem contact op

Share This