Waar zijn wij op dit moment mee bezig? Wat komt er binnenkort aan? En wat hebben wij onlangs gepubliceerd? Dit en meer ontdek je hier. Volledig op de hoogte blijven? Volg ons via social media of meld je aan voor de nieuwsbrief!

  • by clb

    Samen één tijdens de week tegen eenzaamheid van 1 t/m 8 oktober was het de Week tegen Eenzaamheid! CLB, deed mee! Hoe? Door een ontzettend leuke en warme (interne) activiteitenweek, waarmee onze medewerkers een steentje kunnen bijdrage in de strijd tegen eenzaamheid! Zoals door het schrijven van kerstkaarten aan eenzame ouderen en het opnemen van verhalen voor mensen met een verstandelijke beperking.

  • by clb

    De (ouderen)zorg verbeteren: dat krijgen we alleen samen voor elkaar! Daarom zaten wij op dinsdag 1 oktober samen met FME zorg en een paar bewoners van Savant Zorg rond de tafel. Het was een bijzonder open en vruchtbare bijeenkomst!

  • by clb

    Antoni van Leeuwenhoek (NKI) kiest voor Itémedical en CLB Het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis (AvL) kiest voor de medische alarmdistributie van Itémedical en CLB. Hiermee zet het AvL een belangrijke oplossende stap richting twee belangrijke uitdagingen op de Intensive Care, te weten: het terugdringen van het aantal ongewenste alarmen en het veilig distribueren van de relevante, klinisch verrijkte, medische alarmen. Klik en lees meer!

Meer Nieuws

Downloads

Wij publiceren regelmatig white papers en cases over interessante ontwikkelingen binnen en buiten ons bedrijf. Laat u inspireren!